Hoppa till sidans huvudinnehåll

Muscle Development of Livestock Animals

Physiology, Genetics and Meat Quality

Inbunden, Engelska, 2004

Av Marinus F. W. Te Pas, Henk P. Haagsman, Marinus Te Pas, Henk Haagsman, Maria Everts

2 609 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Well-developed and functional muscle tissues are a prerequisite for healthy meat-producing animals. Good muscle development leads to improved meat quality. Hence modern breeds of livestock animal have been selectively bred for better conformation, increased muscle size and increased muscle-to-bone ratio. This book describes all aspects of muscle development research, and contains contributions from leading research groups around the world.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2004-09-27
  • Mått172 x 244 x 34 mm
  • Vikt1 234 g
  • FormatInbunden
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor432
  • FörlagCABI Publishing
  • ISBN9780851998114

Tillhör följande kategorier