bokomslag Mitt hjärtas biograf
Humor & tecknade serier

Mitt hjärtas biograf

Jahn Caminjo

Häftad

319:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 96 sidor
  • 2017
Har nu skrivit tio böcker under en sexårsperiod, och tänker avsluta med nr.12 i november 2017.
Luttrad har jag under denna tid haft Förmånen att kunna Filosofera och Spekulera i Orsakerna och de Psykologiska Omständigheterna till varför människor i gemen gladeligen kastar sig över vissa böcker och ratar andra:
* Fundamentalt handlar det om att som författare ha en 'Plattform', dvs
tidigare varit exponerad, och/eller påhejad av någon Kändis/Celebritet/Kritiker. Helst vid upprepade tillfällen. Folk vågar inte tro på sin Egen Potential till Vetgirighet~Omdöme, eller InitiativFörmåga. Folk vill helt enkelt bli Styrda~~Tyvärr!! Historiska avarter är svåra att glömma.
* Just det enträgna Upprepandet är avgörande i sammanhanget. Blir en "issue" påtalad tillräckligt många gånger~~så tror Hjärnan därför att det är Kvalitativt Bra~~ blandar ihop begreppen, och kan till slut inte skilja mellan Kvalitet och Kvantitet. Likt en Lismande Kameleont har Kvantiteten förvandlat sig till Kvalitet!!

* Ämnesvalen bör helst vara av Fiktiv Karaktär ~ inte alltför 'Närgånget', tack! Och allra helst en bra beat utanför Släkten, tack!!!

* Folk vill bara få sina Åsikter/(Fördomar) bekräftade, i harmlösa frågeställningar och situationer~~därav t.ex. LASSE ÅBERGs Framgångar. Helt Nya, Utmanande Tankegångar är inte populärt, såvida de inte kommer uppifrån någon etablerad Kändis. Nytänk utmanar det egna 'Mentala Decorummet' ~ och blir bara jobbigt att gå i clinch med. Är spiken väl islagen, känns den Fast &Trygg, och blir sen kämpigare att dra ur! Varför riskera att öda kraft på något osäkert, när det känns så tryggt med det jag uppnått? Omedvetet glömmer man redan här bort själva'LivsPricipen' "LIVET ÄR RÖRELSE!"

* Konsekvensen av en dylik loj förhållning drabbar bl.a. en som jag. Att jag i mina böcker i olika vrängningar presenterar en för allmänheten Övergripande och Hållbar Ny Filosofi om Sakernas Egentliga Ursprung och Förhållning, tycks ha passerat obemärkt. Eller ox~så har man inte fattat någonting. Och Vem vill erkänna nåt sånt?!
* Är man en Allvarlig Typ~får man inte även vara Rolig~~en växel i taget~~vilket ben skall jag som läsare då stå på? -Vila stadigt på båda , kompis!"Med en 32~växlad MountainBike når man lättare Toppen!"
* Varför skratta åt något Moraliskt Skämt~vilket ytterst utmanar Min Egen Moraliska Kompass?! Nej, att få byxorna neddragna är verkligen inget man riskerar att utsätta sig för! Att Kejsaren sen inte ens har långkalsonger, utan redan är Naken är man lyckligen helt omedveten om!...! Men jag kämpar på~~stärkt av Salig Mamma KERSTINs Solidariska Ord; -Dina texter är för Avancerade för Folk att Begripa, men vänta~tids nog kommer folk att Förstå~~och Din Framgång skola komma en Vacker Dag!!
  • Författare: Jahn Caminjo
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789187481697
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 96
  • Utgivningsdatum: 2017-02-14
  • Förlag: B4PRESS