Min franska matresa : vinnare av Sveriges mästerkock 2018

Inbunden, Svenska, 2018

Av Erik Hammar

339 kr

Slutsåld

Kärleken till god mat har funnits i Erik Hammars liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.

Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.

Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky – och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2018-04-05
  • Mått200 x 265 x 10 mm
  • Vikt585 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor103
  • FörlagBonnier Fakta
  • SABQcaa
  • ISBN9789174248005