bokomslag Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna
Familj

Mer pengar för pengarna : spara, låna och försäkra som de verkliga experterna

Andreas Runnemo Patrick Siegbahn Elisabeth Wass

Pocket

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 256 sidor
  • 2022
Den enkla vägen till bättre ekonomi!

"Mer pengar för pengarna är mycket pedagogisk och välskriven, och lämpar sig väl för den nye spararen såväl som för den erfarne som vill fördjupa sina kunskaper i privatekonomi. Helhetsbetyg 5: Briljant." / Bibliotekstjänst

"En lysande bok. En riktigt bra genomgång av det som är viktigt att veta. Det blir utan tvekan 4.9 stjärnor av 5.0." / Rika Tillsammans, Jan & Caroline Bolmeson

En stor del av våra sparpengar är placerade på ett mycket lönsamt sätt ... för finansbranschen. Banker och försäkringsbolag utnyttjar skamlöst att de flesta tycker att fonder och pensioner är tråkigt och svårt. Målet med den här boken är att du ska sluta ge bort dina pengar till överbetalda finanssäljare. Den lär dig hur du på bästa sätt tar hand om din ekonomi så att det blir mer pengar till dig och mindre till banken. Och det fina är att det inte alls är så svårt som många tror.

Boken fungerar lika bra för dig som bara vill ha enkla, effektiva råd för din ekonomi som för dig som verkligen vill förstå en värld som ofta framstår som obegriplig. Du får veta vilka sparprodukter och aktörer du ska undvika och hur de verkliga experterna själva gör med sparande, pensioner, bostadsköp, lån och försäkringar. På område efter område kokar författarna ner teori och forskning till några få centrala råd som är förvånansvärt enkla att förstå och riktigt lönsamma att tillämpa.

Författarna har en bred bakgrund inom finansbranschen och driver den oberoende aktören Småspararguiden. Särskilda meriter är att de avslöjat skandalbolaget Allra och fått konsumentpriset Blåslampan samt att Patrick Siegbahn är expert i radioprogrammet Plånboken i P1.

  • Författare: Andreas Runnemo, Patrick Siegbahn, Elisabeth Wass
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9789177957522
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 256
  • Utgivningsdatum: 2022-05-20
  • Förlag: Bokförlaget Polaris