bokomslag Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag, desserter
Mat & dryck

Markus kokbok : plockmat, vardagslyx, söndagsmiddag, desserter

Markus Aujalay

Danskband/flex

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 258 sidor
  • 2014
Mat på Markus Aujalays vis kan vara elegant och festligt eller rustik vardagsmat; en snabbt ihopsvängd middag mitt i veckan eller ett doftande långkok. Den gemensamma nämnaren är känslan för goda råvaror och lockande smaker. I Markus kokbok har den kände kocken samlat ett hundratal av sina favoritrecept för alla tillfällen från brunch till nattamat, salt och sött och allt däremellan. Markus Aujalay är välkänd kock och tv-personlighet, som både ger lättlagade middagstips i Nyhetsmorgon och är en av domarna i Sveriges mästerkock. I bagaget har han bland annat titeln Årets Kock 2004. Nu driver han egna restaurangen Winterviken i Stockholm och Fjällpuben i Åre.
  • Författare: Markus Aujalay
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789186623449
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 258
  • Utgivningsdatum: 2014-03-21
  • Förlag: Nygren & Nygren