bokomslag Lughati Al-arabyya 4
Barnböcker

Lughati Al-arabyya 4

Ibrahim Jasem

Häftad

349:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 202 sidor
  • 2021
Loughati Al-arabyya Serie
Serien består av 6 böcker som anpassar för undervisning i svenska skolor. Den passar dig som vill arbeta med språket i meningsfulla sammanhang samt lära material med pedagogiska planeringar. Texterna är religion och politiks fria. Innehållet utgår från Lgr 22 och det finns möjligheter att kombinera boken med digitala komponenter. Texterna utgår från elevens vardagliga miljö i Sverige.
Författaren Ibrahim Jasem har lång erfarenhet både som lärare och läromedelsförfattare.
Loughati Al-arabyya (nybörjare F-1)
Nybörjare material i arabiska som modersmål. Med den nya och tydliga strukturen lär sig eleverna arabiska bokstäver. Boken inriktar sig på eleverna som börjar lära sig arabiska bokstäver. Boken presentera bokstäver med kombinaten bild. Boken har väldigt varierat övningar till varje bokstav. Den fyller ett viktigt behov i arabiska ämnen.
Loughati Al-arabyya (1)
Eleverna arbetar med arabiska bokstäver och bokstaven position i ordet. Alfabetet presenters i kombinations med bilder. Boken börjar presenta bokstaven själv och hur eleven skriver det, sedan presenterar bokstaven i orden i början, i mitten, i slutet. Till varje bokstav varierat övningar och en text som kopplat till bokstaven.
Loughati Al-arabyya (2)
För eleverna som kan läsa enkla texter och korta meningar. Boken börjar presenta bokstaven i texten och hur eleven skriver den uttala bokstaven med arabiska têken ( ). Till varje text varierat övningar. Textbearbetning eleverna arbeta med begrepp som berättande text, muntlig berättande, olika övningar till varje text.
Loughati Al-arabyya (3)
Boken består av 6 kapitel. Varje kapitel finns det 4 texter och en text som är hörförståelsetext med uppgifter till. Skrivövningar utifrån olika text typer, muntlig berättande och språkbruk. Grammatik övningar till varje kapitel. Boken innehåller också övningar för skrivstil samt diktamen. Vid slutet av varje kapitel finns det bedömning som läraren kan se hur mycket eleven har utvecklats under den här kapitlen samt eleven ser själv den och antecknar vilka punkter som ska jobba med till nästa kapitel.
Loughati Al-arabyya (4)
Boken består av 4 kapitel. Varje kapitel finns det 4 texter och en dikt på slutet som kopplat till kapitlens tema. Skrivövningar utifrån olika text typer, muntlig berättande och språkbruk. Grammatik övningar till varje kapitel. Boken innehåller också övningar för skrivstil samt diktamen. Vid slutet av varje kapitel finns det bedömning som läraren kan se hur mycket eleven har utvecklats under den här kapitlen samt eleven ser själv den och antecknar vilka punkter som ska jobba med till nästa kapitel.Boken utökar elevens förmåga att utveckla sitt språk.
Loughati Al-arabyya (5)
Boken består av 6 kapitel. Varje Kapitel börjar med mål /planering och slutar med bedömning. Varje kapitel finns det 4 texter och en dikt på slutet som kopplat till kapitlens tema. Skrivövningar utifrån olika text typer, muntlig berättande och språkbruk. Grammatik övningar till varje kapitel. Boken innehåller också olika nivåer av övningar . Vid slutet av varje kapitel finns det bedömning som läraren kan se hur mycket eleven har utvecklats under den här kapitlen samt eleven ser själv den och antecknar vilka punkter som ska jobba med till nästa kapitel. Boken utökar elevens förmåga att utveckla sitt språk.

Loughati Al-arabyya (6)
Boken består av 5 kapitel. Varje Kapitel börjar med mål /planering och slutar med bedömning. Varje kapitel finns det 4 texter och en dikt på slutet som kopplat till kapitlens tema. Skrivövningar utifrån olika text typer, muntlig berättande och språkbruk. Grammatik övningar till varje kapitel. Boken innehåller också olika nivåer av övningar. Vid slutet av varje kapitel finns det bedömning som läraren kan se hur mycket eleven har utvecklats under den här kapitlen samt eleven ser själv den och antecknar vilka punkter som ska jobba med till nästa kapitel. Boken utökar elevens förmå
  • Författare: Ibrahim Jasem
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789198484243
  • Språk: Arabiska
  • Antal sidor: 202
  • Utgivningsdatum: 2021-08-05
  • Förlag: Mitt modersmål Centrum