bokomslag Life and Food in the Dordogne
Mat & dryck

Life and Food in the Dordogne

James Bentley

Pocket

219:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 184 sidor
  • 2004
Through the centuries, the Dordogne has cherished a tradition of fine cuisine that is framed throughout France, and the region has produced a disproportionate number of France's finest chefs: Brillat-Savarin, CarZme, Escoffier, AndrZ Noel and, in our own times, Marcel Boulestin. Moreover, the culinary skills found on the farms and in town households are not far removed from the gastronomic secrets of the finest restaurants.
  • Författare: James Bentley
  • Format: Pocket/Paperback
  • ISBN: 9781566635141
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 184
  • Utgivningsdatum: 2004-01-01
  • Förlag: New Amsterdam Books