bokomslag Lenas bok : lyckans förbund med de levande döda
Skönlitteratur

Lenas bok : lyckans förbund med de levande döda

Sya Tien Redman

Inbunden

259:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 119 sidor
  • 2018
Det här är en bok som berör ens inre och väcker upp sorg och glädje hos läsaren. Språket är vackert, belysande och fint. Historien är känslomässigt och poetiskt berättat. Många vackra detaljerade beskrivningar av platsen och årstiderna. Det är en stark relationsberättelse om hur det är att mista en son, en väninna och en mor. Sagt och skrivet om boken: " Magisk bok. Underrubriken borde vara en handbok om livet. Vi alla som letar efter lyckan...så är den beskriven, exakt vad livet handlar om. Oerhört känslosamt och fängslande om både livet och döden, texten bara rinner genom ens sinnen." " Fick boken med eftermiddagsposten. Började läsa och kunde inte sluta. Så fint skrivet. En lysande skönlitterär debut.""Har läst gula delen, hjärtskärande, fantastisk. "Grät på bussen hem."
" Jättefina täta, sinnliga berättelser. En så seamless text, där bilderna i huvudet, dofterna och ljuden blir tydligare än orden på pappret."
" Boken läst och jag har hamnat i min upplevelse. Korta meningar, intensitet och närvaro. Oerhört gripande. Jag höll andan, var rädd att något hemskt skulle hända. Relationen var som två var ett men ändå två. En evig längtan för många som blir så stark i boken. Tack för en fantastisk bok."
Stämningen i boken är särpräglad och äkta då upprinnelsen till boken är författarens insikt om livets ändlighet.
Hon förmedlar en romantisk, magisk atmosfär som synliggör en ödmjukhet inför livet, där sorg och glädje går hand i hand.
Boken "Lenas bok. Lyckans förbund med de levande döda" började ta form sommaren 2017. En sommar som präglades av liv och död. Väntan på dödsbud och nytt liv att älska. Författarens bästa väninna blev akut sjuk i cancer samtidigt som hennes man skulle genomgå en hjärtoperation och första barnbarnet var på väg.
Författaren Sya Tien Redman och formgivaren Gunilla Eklund Berglöw har hämtat inspiration från sina barn och ungdomsår på Marstrand.
  • Författare: Sya Tien Redman
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789163984549
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 119
  • Utgivningsdatum: 2018-09-06
  • Förlag: Reach Out