bokomslag Lactic Acid Bacteria
Kropp & själ

Lactic Acid Bacteria

Wei Chen

Inbunden

2619:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 283 sidor
  • 2019
This book introduces readers to basic studies on and applied techniques involving lactic acid bacteria, including their bioengineering and industrial applications. It summarizes recent biotechnological advances in lactic acid bacteria for food and health, and provides detailed information on the applications of these bacteria in fermented foods. Accordingly, it offers a valuable resource for researchers and graduate students in the fields of food microbiology, bioengineering, fermentation engineering, food science, nutrition and health.
  • Författare: Wei Chen
  • Illustratör: 20 farbige Tabellen 30 schwarz-weiße und 20 farbige Abbildungen Bibliographie
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789811372827
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 283
  • Utgivningsdatum: 2019-08-07
  • Förlag: Springer Verlag, Singapore