Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-
Sägkrusbäroch många minns med saknad sin barndoms somrar dåkrusbärsbusken var ett obligatoriskt inslag i trädgården. Menkrusbärets tid är knappast förbi. Tvärtom har detta inhemska superbär fått ett uppsving, inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang.
Krusbärsbokenär det mest omfattande verk på ämnet som publicerats på över ett sekel på något språk. Här får vi följakrusbärets historia från vikingatiden via Darwin och fram till idag. Dessutom bjuder Jens Linder på ett fyrtiotal recept på allt från klassiskkrusbärskräm somkrusbärsmarinerad strömming, drycker som saft, snaps och mjöd och givetvis, den snart legendariskakrusbärsmazarinen.
Jens Linder är flerfaldigt prisbelöntkock, författare och journalist i bland annat Dagens Nyheter.
Martin Ragnar är forskare, författare och entreprenör. Han är grundare av Kålrotsakademien, som främjar den svenska matens kulturarv, och avSvenska Dryckesakademien som gynnar produktionen av drycker gjorda av svenska råvaror. Han är även ledamot av Skåneländska Gastronomiska Akademien som värnar om matkulturen i Skåne, Halland, Blekinge och Bornholm.
"En utmärkt och intressant bok, väl värd att läsas och det inte bara av trädgårdsvänner! Därtill en vacker bok."
BTJ, Bodil Enoksson
- Format: Inbunden
- ISBN: 9789177750543
- Språk: Svenska
- Antal sidor: 292
- Utgivningsdatum: 2019-05-07
- Förlag: Ordfront Förlag