bokomslag Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Mat & dryck

Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

Jens Dolk Liselotte Forslin

Danskband/flex

209:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 187 sidor
  • 2014
Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner. Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis! Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept: - Sauvignon blanc - Riesling - Chenin blanc - Chardonnay - Grüner veltiner - Mousserande - Rosé - Pinot noir - Sangiovese - Tempranillo - Cabernet sauvignon - Syrah - Zinfandel - Vin och ost - Vin och dessert
  • Författare: Jens Dolk, Liselotte Forslin
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789185861934
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 187
  • Utgivningsdatum: 2014-08-13
  • Förlag: Kakao Förlag