bokomslag KliMATfrågan på bordet
Vetenskap & teknik

KliMATfrågan på bordet

BIRGITTA (RED) JOHANSSON

Pocket

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 328 sidor
  • 2008
Mat åt nio miljarder - klimatet är en joker, Johan Kuylenstierna
Vi måste minska sårbarheten i ordlingssystemen, Jakob Lundberg och Fredrik Moberg
Euoropas mat i nytt klimat, Thomas Ohlsson
Kött och klimat - kunskap som funnits länge, Annika Carlsson-Kanyama
Alla matens utsläpp borde synas i klimatrapporteringen. Christel Cederberg
Matval för klimatets skull - svenska äpplen och mindre pizzor, Charlotte Lagerberg Fogelberg
Värms jordklotet upp av fisken på din tallrik, Friederike Ziegler
Välfyllda lastrum ger klimateffektiva transporter, Gunilla Jönsson
Maten i soptunnan - vem täljer trägubbar för att elda upp dem, Karin Östergren coh Ulf Sonesson
Klimatmärkning av mat - vad kan det ge och när ska det ske, Oksana Mont och Katsiarna Paulavets
Aha - klimatmärkt mat, Helena Shanahan och Helene Wåhlander
Hoppfull oro - en medelväg för klimatvänlig matkonsumtion, Maria Ojala
Svensk växtodling i nytt klimat, Herik Eckersten, Håkan Fogelfors och Roland Sigvald
Mat och klimat - ett växtgenetiskt perspektiv, Christina Dixelius
Nya krav på djurhållning, Ann Albihn och Ulf Magnusson
Mindre metan från högavkastande kor, Jan Bertilsson och Gunnar Börjesson
Köttproduktion utan djur, Stellan Welin, Johanna Berlin och Julie Gold
Jordbruk med naturen som modell, Johanna Björklund
Är ekomat bättre eller sämre för klimatet, Niels Andresen, Ann-Marie Dock Gustavsson och Johan Wahlander
Ekologiskt jordbruk ger mera koldioxid i atmosfären, Olof Andrén och Holger Kirchmann
Klimatvänligt jordbruk - hur kan det se ut, Göte Bertilsson
  • Författare: BIRGITTA (RED) JOHANSSON
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789154060221
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 328
  • Utgivningsdatum: 2008-09-22
  • Förlag: Formas