Ny
bokomslag Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna
Mat & dryck

Kimchi och Kombucha: Den nya vetenskapen om hur tarmbakterierna stärker din hjärna

Soki Choi

Inbunden

279:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Hos dig inom 2-6 arbetsdagar

Fri frakt vid köp över 99:- för medlemmar.

  • 208 sidor
  • 2018
Har vi lagt en massa tid, energi och pengar på mediciner, självhjälpsböcker, psykologer och andra terapier i onödan – när en enkel fekaltransplantation (bajsöverföring) egentligen var lösningen? Forskning visar nämligen att tarmbakterierna inte bara spelar en avgörande roll när det gäller vårt immunsystem. De verkar även spela en viktig roll i alzheimer, parkinson, autism, adhd, stress, ångest, depression med mera.Upptäckten av kopplingen mellan tarmbakterierna, tarmen och hjärnan är banbrytande och det mest spännande inom medicinsk forskning just nu. I den här boken berättar Soki Choi på ett fascinerande sätt om den mikrobiotiska revolutionen och de senaste genombrotten i forskningen om den så kallade microbiota-gut-brain axeln och hur den påverkar din hjärna och psykiska hälsa. Soki ger också bevisade tips på hur mat kan bidra med goda bakterier och därmed stärka ditt immunförsvar och din hjärnhälsa. Och för att kickstarta din hjärna avslöjar hon sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla fullproppade med goda bakterier.
  • Författare: Soki Choi
  • Formgivare: Katy Kimbell
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789174247725
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 208
  • Utgivningsdatum: 2018-08-17
  • Förlag: Bonnier Fakta

Öppettider för butik

för att se lokala öppettider, evenemang och personalens tips.

Öppettider idag: