bokomslag Julprassel & decembermys : en jul att uppleva med alla sinnen
Hobby & hantverk

Julprassel & decembermys : en jul att uppleva med alla sinnen

Helena Lyth

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 1-2 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 223 sidor
  • 2021
Älskar du också julen?

Är du en sån som börjar planera julbaket i september, räknar dagarna tills du kan sätta hyacintlökarna, ständigt funderar på fiffiga julpyssel och sneglar längtande mot julpyntet i lådorna på vinden året om? Då välkomnar vi dig på julfest med Helena Lyth där du kan låta alla sinnen gå loss och du får ditt lystmäte tillfredsställt i alla julkategorier!

Med fantastiska bilder och tydliga steg-för-steginstruktioner tar Helena dig från tjuvstarten "novent" hela vägen till juldagens familjelekar. Boken innehåller alla de klassiska recepten som hör glöggkalasen, Lucia och inte minst julbordet till, men den är också packad med pyssel för hela familjen - från blomsterarrangemang och råsnygga dörrkransar som kommer att beundras av grannarna till julkort med potatistryck för barnen. Du får idéer på personliga presenter och inslagningsidéer, klokt återbruk av gamla prylar och till och med texterna till snapsvisorna som man alltid glömmer. Men detta är inte en jul som ska firas med andan i halsen och krav på perfektion utan Helena ger massor av tips på genvägar och smarta sätt att planera. När julafton väl kommer är det fest för hela slanten med mycket ork att njuta av det hemgjorda gottebordet, den festliga dukningen, hyacinternas doft och umgänget med nära och kära.

Helena Lyth har bloggat sedan 2011 och har en stor följarskara i sociala medier. Kombinationen av enkla tips, inspirerande och nyskapande pyssel och vackra bilder har gjort henne till en av Sveriges största profiler inom DIY, pyssel, inredning, livsstil och allt som rör säsonger och högtider. Hon är ofta anlitad av Nyhetsmorgon i TV4.

Röster om boken:

"Boken har ett personligt tilltal och en mysig layout präglad av julens estetik ... Det här är Projekt Jul, maxat mys, för de mest extrema julälskarna." / Bibliotekstjänst

Den här vackra boken är det enda som behöver ligga framme nu under jul. / Härligt hemma

Med klassiska recept på godis, mat och bak, vackra julpyssel och handfasta tips är det här en bok att hålla i handen hela vägen fram till jul. / Hem & Antik
  • Författare: Helena Lyth
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789189215603
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 223
  • Utgivningsdatum: 2021-10-18
  • Förlag: Polaris Fakta