bokomslag Jobba hemifrån : så här hittar du din egen unika och lönsamma affärsidé
Samhälle & debatt

Jobba hemifrån : så här hittar du din egen unika och lönsamma affärsidé

Holger Wästlund

Häftad

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 122 sidor
  • 2017
Boken är uppbyggd i sex steg. Tanken är att du successivt ska kunna pröva de metoder som fungerat för andra och själv välja de tillvägagångssätt som du känner för och som ger resultat för dig.
Steg I handlar om hur du bäst planerar och organiserar din hemmaverksamhet, hur du marknadsför dig och din verksamhet samt vilken typ av affärsidéer som du bör akta dig för.
Steg II handlar om hur du kan hitta en egen och unik affärsidé som passar för just dig. Det handlar om hur du kan öka din kreativitet, hur du väljer ut den allra bästa idén för dig och hur du kan testa den innan du sätter igång på allvar. Med en egen unik affärsidé blir din marknadsföring mycket enklare och naturligare än om du ska slåss på en alltför konkurrensutsatt marknad.
Steg III handlar om vikten av att starta inom något som ligger nära till hands. Inom ett sådant område är det lätt att komma igång och du får värdefulla erfarenheter för din marknadsföring och hur du skapar lönsamhet inför din stora satsning.
Steg IV handlar om hur du kan ta nästa steg. Tidigare kanske du planerade att marknadsföra andras produkter. Detta steg innebär att du skapar egna produkter som du både producerar och säljer för att ge större lönsamhet.
Steg V innebär att vi undersöker några områden som för närvarande är extra heta för hemmaverksamhet och andra startup-företag.
Steg VI, slutligen, innehåller några källor där du kan hitta hur många affärsidéer som helst. Sätt igång och leta efter en idé som är lätt att marknadsföra och som kan bli lönsam under lång tid framåt. Välj ut den bästa och sedan är det dags att sätta igång med din hemmaverksamhet!
Du kommer i boken se många exempel på hur andra hittat affärsidéer genom de metoder som presenteras.
De verktyg som du får i denna bok går ut på att du själv ska kunna ta fram egna unika idéer som ingen annan, eller åtminstone väldigt få andra, har kommit på.
  • Författare: Holger Wästlund
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789198342871
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 122
  • Utgivningsdatum: 2017-04-01
  • Förlag: Tipsförlaget/Stocksunds Arkitekt-Bygg HB