bokomslag Inom kort
209:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 96 sidor
  • 2016
* Jahn: -Kan man verkligen skriva vad som helst på en "Hemsida & Bokinfo"?
Wajlett: -Visst går det. Har Du bara något Originellt och Egensinnigt att Leverera, så kan ju Läsaren dessutom förledas tro att Bokens Innehåll är lika Intressant... -OK, då skall jag be att få klämma ur mig responser på två SVT~program som gick nyssens: Först gäller det den delikata frågan om "MÄNSKLIGHETENS VAGGA". Forskningen börjar röra på sig... ~ ~ ~ en Beat på Väg åt mitt håll... Visserligen klamrar sig vetenskapsmännen fortfarande fast vid Premissen att Urmänniskan uppstod i Östafrika, men nyaste forskning konstaterar en Interaktion mellan dessa Östafrikaner och Skogsmänniskor från Gabon i Västafrika!! Det visste ni inte...! När det gäller Tidsbestämning av Mötet, resp. 'Gabonernas Början', så blir det minst sagt bluddrigt. Jag är icke förvånad. I sin naiva glädjeyra över denna NYA SANNING, glömmer man helt ologiskt att skämmas över sin GAMLA ODISKUTABLA SANNING!! ~ och börjar dribbla med tidsbestämningen! Lite Pinsamt va? Men denna Nya Sanning är faktiskt bara förspelet till Den Nya Stora Upptäckten; UTVANDRANDE ÖSTAFRIKANER STÖTTE PÅ NEANDERTALARNA OCH BEBLANDADE SIG MED DEMSAMMA!!

Här såddes det 'Genetiska Fröet' till HögreStånds Utveckling af Hela Mänskligheten!!!
På en animerad karta kunde man tydligt se var detta hade skett... Wajlett: -Var då då? Jahn: -Jo, precis i det det dåvarande Palestina! Bingo, för den som har för Avsikt att Dra Växlar och Vinna på detta... Det var alltså där som "Förädlingen af Människan" tog sin början! Och måhända fortlöpte... Poängen är att just blandningen af DNA från ÖstafrikaMänniskan med DNA från Neandertalaren Höjde Kvaliteten Avsevärt på den Mänskliga Arvsmassan ~~ för att sen röra sig uppåt till allt Högre Hierarkiska Höjder!
Wajlett: -Var hamnar då Afrikanerna i denna slutsats? Jahn: -Jo, Forskarnas Förslagna & Rasistiska, men Icke Uttalade Konklusion blir att "Eftersom det aldrig blev någon beblandning mellan Afrikaner och Neandertalare på Afrikansk Mark, så har Förutsättningen För En Genetisk Förädling Aldrig Kommit Till Stånd i Afrika". Inte förrän långt senare ~~ när övriga 'Mutationsvärlden' redan låg långt framme. Med Spänning väntar jag nu på nästa Sändning/Sanning; kanske kommer VetenskapsVärlden äntligen fram till den Barnsliga & Enklaste af Sanningar: att LIVET UPPSTOD UNGEFÄR SAMTIDIGT PÅ ALLEHANDA PLATSER ÖVER HELA DET DÅVARANDE JORDKLOTET~~SOM EN LOGISK FÖLJD AV ATT VI ALLA HÄRSTAMMAR FRÅN FISKARNA I HAVET!!! Detta koncept värnar om genetiskt skydd mot Inavel~ och erbjuder istället expansionvarianten UTAVEL!
Väntar med att ta upp frågan om Den Nordamerikanska Urbefolkningen~Indianerna. Så det blir istället ett litet nätt skutt över till nästa Stora Ämne och Fråga; vad hände egentligen med FRANK SINATRAs VÄNSTERÖRA?!? Och när? Man förstår att han helst såg sig fotograferad och filmad i högerprofil, så att åskådaren inte skulle få gotta sig i 'Problemet' alltför länge. I kanske 9/10 af exponeringstillfällena så är det högersidan som gäller. Dock; vid de fåtal tillfällen då han även visar upp sig i vänsterprofil, så ser man till att börja med att örsnibben saknas. Hela partiet framför och snett ovanför vänsterörat ser ut som om det vore 'ditmodellerat'~ som på en klippdocka ungefär. Jag skönjer även ett långt ärr bakom örat. Den mest Groteska Bilden var ett foto, där närmaste kindpartiet mot vänsterörat såg ut som en ditopererad 'fläskkotlett' med ett Kraftfullt~U~format horisontellt Ärr baktill. Den enda informationen i programmet som svar på Franks belägenhet var, att "Blue Eyes" fick en skada på trumhinnan vid födseln. En vällovlig, men missriktad IntegritetsOmtänksamhet från programmakarens sida har alltså fått till resultat att jag överhuvudtaget ställer denna Obetydliga Fråga.
Wajlett: -Men, han sjöng ju tack och lov Fantastis
  • Författare: Jahn Caminjo
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789187481505
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 96
  • Utgivningsdatum: 2016-01-08
  • Förlag: B4PRESS