Ny
bokomslag Högskoleprovsboken : den stora boken till ELF på högskoleprovet
Psykologi & pedagogik

Högskoleprovsboken : den stora boken till ELF på högskoleprovet

Andreas Rahim

Häftad

389:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Tillfälligt slut online – klicka på "Bevaka" för att få ett mejl så fort varan går att köpa igen.

  • 2022
Tycker du att ELF är svår? Att svarsalternativen liknar varandra för mycket? Hittar du inte var någonstans i texten som rätt svar döljer sig?Gör ditt plugg till den här delen av högskoleprovet mycket effektivare med den här boken och spara massor med tid!

I boken hittar du en ordlista över fler än 1000 svåra engelska powerord som förekommer flitigt i engelska texter på den här nivån. Dessutom har vi gått genom tidigare ELF och plockat ut de svåra orden från texterna och du hittar dessa ord och svenska översättningar i den här boken. Du får också lösningar till många tidigare ELF, en analys av strukturen hos provet och de olika typer av frågor som du kan förvänta dig. Vi beskriver också flera olika strategier för hur man tar sig genom texterna på bästa sätt och du får mängder med tips på hur du bäst förbereder dig till den här delen av högskoleprovet.

På www.hpboken.se (www.högskoleprovsboken.se) kan du läsa ett gratis utdrag ur boken och också se vad andra tycker om våra böckerna. Du kan också kontakta oss (info@hpboken.se) så mailar vi utdraget till dig.

"Högskoleprovsboken" är Sveriges mest omfattande och djupgående böcker om högskoleprovet. Den här boken skriven av Andreas Rahim (tidigare intervjuad av tidningen Metro, Aftonbladet morgon TV och på Allastudier.se om hur man får toppoäng på högskoleprovet) ger dig som just nu förbereder dig till ELF en riktig rivstart på ditt plugg! Skaffa dig en fördel med den här boken.
  • Författare: Andreas Rahim
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789198382907
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2022-11-01
  • Förlag: Results AB