Hoppa till sidans huvudinnehåll

Hinterher ist man immer schlauer!

Wissenstransfer in der gehobenen Gastronomie

Inbunden, Tyska, 2022

Av Uwe Wilkesmann, Heiko Antoniewicz, Maximiliane Wilkesmann

399 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Im Buch werden zum ersten Mal die vielfältigen Forschungsergebnisse zum Wissenstransfer auf die gehobene Gastronomie übertragen. Anhand vieler praktischer Beispiele aus der Gastronomie werden unter anderem folgende Fragen beantwortet: Was ist eigentlich Wissen und welches Wissen ist in der Gastronomie wichtig?

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2022-09-13
  • Mått148 x 210 x 21 mm
  • Vikt488 g
  • FormatInbunden
  • SpråkTyska
  • Antal sidor273
  • Upplaga22001
  • FörlagSpringer Fachmedien Wiesbaden
  • ISBN9783658379292
Hoppa över listan

Mer från samma författare

Hoppa över listan

Du kanske också är intresserad av