bokomslag Green Bio-processes
2239:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 10-15 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 446 sidor
  • 2018
This volume discusses recent advancements to the age old practice of using microbial enzymes in the preparation of food. Written by leading experts in the field, it discusses novel enzymes and their applications in the industrial preparation of food to improve taste and texture, while reducing cost and increasing consistency. This book will be of interest to both researchers and students working in food technology.
  • Författare: Binod Parameswaran, Sunita Varjani, Sindhu Raveendran
  • Illustratör: Bibliographie 21 schwarz-weiße und 29 farbige Abbildungen
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789811332623
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 446
  • Utgivningsdatum: 2018-11-15
  • Förlag: Springer Verlag, Singapore