bokomslag Good Stuff GOLD A Textbook
Språk & ordböcker

Good Stuff GOLD A Textbook

Andy Coombs Annika Bayard Roland Hagvärn Kjell Johansson

Häftad

359:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 132 sidor
  • 2015
Sprakande språkglädje i olika teman
Good Stuff Gold är vårt mest uppskattade engelskläromedel genom tiderna, känd för sina sprakande lekfulla texter och sin tydliga, lättjobbade struktur. I Textbook är texterna indelade i två nivåer.

Noggrant utprövade teman
De tematiskt indelade textböckerna utgör kärnan i Good Stuff GOLD. Temana är noggrant utprövade för att passa elevernas mognadsnivå och intressen och ge nya perspektiv på språket och kulturen. Temana ska också bjuda in till samtal i alla former. Ett exempel är kapitlet "Me on Wheels" i Good Stuff GOLD C, som inte bara behandlar cykel- och motorsport utan också hjulets historia och olika handikappidrotter. Kapitlet avslutas med en fartfylld skräcknovell från en berg-och-dalbana.

Oavkortade originaltexter Textböckerna innehåller i största möjliga mån oavkortade originaltexter, eftersom det är värdefullt för läsupplevelsen och inlärningen att få arbeta med hela texter. Texter som har en början, en mitt och ett slut. Inte sällan med en oväntad knorr! Huvudförfattaren till Good Stuff GOLD, Andy Coombs, har en unik förmåga att skriva spännande kortnoveller och lite skruvade berättelser, som griper tag i eleverna. Många plöjer texterna helt på egen hand, utan att tänka på att de faktiskt läser på engelska!

Många olika genrer, från olika delar av världen Förutom originalnoveller och andra skönlitterära texter finns det gott om sakprosa från olika medier: faktatexter, artiklar, blogginlägg, mejl, etc. Det genomarbetade språket i textböckerna gör faktatexterna inbjudande och lättillgängliga för läsaren, även när innehållet är lite tuffare.

Det finns ofta texter med realiaanknytning, som följs upp av övningar och projektförslag i Workbook och lärarmaterialet. Såväl texternas innehåll som deras inläsningar representerar många olika delar i världen där engelska talas.
  • Författare: Andy Coombs, Annika Bayard, Roland Hagvärn, Kjell Johansson
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789147118472
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 132
  • Utgivningsdatum: 2015-07-29
  • Förlag: Liber