bokomslag Fyra-åringen som inte kunde titta ut genom fönstret och fyrtio-åringen som gick in i väggen utan att hitta ut : om påtvingad kronisk ohälsa.
Familj

Fyra-åringen som inte kunde titta ut genom fönstret och fyrtio-åringen som gick in i väggen utan att hitta ut : om påtvingad kronisk ohälsa.

Bo C Gustafson Modin

Kartonnage

229:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 222 sidor
  • 2019
To be or not to be, that`s the question!

Bo C Gustafson Modins och många andras existens har länge ifrågasatts av Socialstyrelsen som idogt mörkar historiens största hälsoskandal - amalgamförgiftning. Angående denna myndighet kan man ställa sig frågan:

To see or not to see, that`s the question!

För att om möjligt få dessa makthavare att dra upp rullgardinen och se verkligheten, beskriver Bo C Gustafson Modin i denna bok följden av att bli påtvingad ett av naturens starkaste nervgifter.

Socialstyrelsen, jag existerar! Men sprudlande liv kan man inte tala om. Det tog ni ifrån mig. Jag är tyvärr inte ensam. I Sverige plågas tiotusentals människor ännu av ständig utmattning och kroniska smärtor. Sjukvården står ofta handfallen. När ska de ansvariga erkänna sanningen bakom mycket av lidandet? Bo C Gustavson Modin

Amalgamförgiftning och elöverkänslighet är diagnoser som ännu inte är rumsrena inom den offentliga vården. Det är hög tid att de blir det. Diskrimineringen av svårt sjuka måste upphöra!

Bo C Gustafson Modin låter oss följa med honom i hans kamp mot diverse olika åkommor som med tiden orsakar kronisk ohälsa. Läkarna har ingen förklaring att ge och klassar honom slutligen som psykiskt sjuk.

Modin lägger ned mycket tid och möda på att själv finna förklaringen till sin vacklande hälsa, och när han talar om för läkarna att han är övertygad om att den kroniska ohälsan beror på hans amalgamfyllda tänder möts han av kalla handen.

MEN den 1 juni 2009 beslutades det om ett generellt kvicksilverförbud i Sverige på grund av att kvicksilver är ett hot mot människors hälsa och miljö.
  • Författare: Bo C Gustafson Modin
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789151900407
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 222
  • Utgivningsdatum: 2019-03-13
  • Förlag: Lyacon