FODMAP kokboken : 125 recept som får din mage i balans

Inbunden, Svenska, 2024

Av Lucy Whigham

279 kr

Skickas imorgon
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

I denna uppdaterade upplaga av FODMAP kokboken förklaras pedagogiskt hur FODMAP fungerar och hur man komponerar sina måltider på bästa sätt. Här finns också ett 4 6 veckors program som kan lindra en IBS-mage så att man sakta kan återgå till vanlig kost efter avslutad FODMAP-kur.

Uttrycket FODMAP står för fermenterbara oligosackarider, disackarider, monosackarider och polyol. De finns i varor som innehåller mycket fruktos, som äpplen, mango och honung, men även i mejerivaror och i lök och vitlök.

Lucy Whigham har en master i näringslära från universitetet i Notthingham, Storbritannien. Hon är specialiserad på olika sjukdomar och problem rörande matsmältningen och är särskilt intresserad av IBS. Efter en påbyggnadsutbildning i FODMAP vid King s College i London blev hon en av de första som applicerade FODMAP-dieten på sina patienter.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2024-12-11
  • Mått198 x 243 x 23 mm
  • Vikt886 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor224
  • Upplaga2
  • FörlagTukan Förlag
  • SABQca
  • ISBN9789180386661
  • MiljömärkningFSC
  • ÖversättareMedin, Sandra

Tillhör följande kategorier