Ny
bokomslag Experiencing and Envisioning Food
Vetenskap & teknik

Experiencing and Envisioning Food

Ricardo Bonacho Mariana Eidler Sonia Massari Maria Jos Pires

Inbunden

2439:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-11 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 246 sidor
  • 2024
Experiencing and Envisioning Food: Designing for Change contains papers on gastronomy, food design, sustainability, and social practices research as presented at the 3rd International Food Design and Food Studies Conference (EFOOD 2022, Lisbon, Portugal, 28-30 April 2022). The contributions explore potential solutions to current problems in the food system, and outline scenarios on the future of food and nutrition. The book aims at academics and professionals that interact with the food sector.
  • Författare: Ricardo Bonacho, Mariana Eidler, Sonia Massari, Maria Jos Pires
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9781032479897
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 246
  • Utgivningsdatum: 2024-04-18
  • Förlag: CRC Press