bokomslag Ensamfjäril
Deckare

Ensamfjäril

Gabriella Ullberg-Westin

Inbunden

239:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 2014
Det är julafton och ett våldsamt snöoväder lamslår Hudiksvall. På eftermiddagen nås Polisen av ett larm. Henna Pedersen, gift med Sveriges bästa fotbollsspelare, har hittats ihjälskjuten i hemmet med parets två små barn som enda vittnen. Familjen har just återvänt till Sverige efter många år i Italien.

Den hemvändande polisen Johan Rokka får brottsutredningen på sitt bord. De enda trådarna värda att följa upp är ett läderband som offret hade runt halsen och ett okänt telefonnummer i hennes mobiltelefon. I ett försök att få fram mer om offrets tidigare liv åker Rokka till Italien. Ju mer han nystar i brottet desto säkrare blir han på att fotbollsspelaren döljer något avgörande, och att han egentligen inte kände sin fru.

Under tiden dras Rokka dessutom in i en erotisk affär med den förföriska dottern till en barndomsvän. När ytterligare ett kallblodigt mord sker inser Rokka att hans jobb och förflutna obönhörligen kommer att flätas samman.

Gabriella Ullberg Westin är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kommunikationsvetenskap vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Gabriella har också bott i Italien där hon arbetat som fotomodell och utbildat sig till modedesigner. Idag bor hon i Stockholm med sin familj och arbetar som kommunikationsansvarig på ett telekomföretag. Gabriella har ett stort sportintresse. På fritiden löptränar hon och har sprungit flera långdistanslopp.
  • Författare: Gabriella Ullberg-Westin
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789175579511
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2014-10-22
  • Förlag: Hoi Publishing AB