bokomslag Dominoeffekten
Deckare

Dominoeffekten

Carolina Angelis

Pocket

110:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 2023
Jackie Philipsson håller sig gömd för världen i en hyrd lägenhet i Visby. Efter tjugo år i den militära underrättelsetjänsten har hennes senaste uppdrag lämnat henne med sår som kanske aldrig kommer att läkas. Häpnadsväckande information om hennes familjebakgrund har dessutom fått henne att tvivla på om hon någonsin kommer att kunna vända tillbaka till sitt gamla liv.

När hennes chef och mentor Anton ber henne leda operation Vit Snö har hon dock inget val. Hennes kunskaper och expertis behövs mer än någonsin. Sverige skakas av oförklarliga strömavbrott, sabotage och datahaverier i samhällsviktiga system. Handlar det verkligen bara om slumpen eller finns det allvarligare orsaker?

Vad ingen vet är att den ryska underrättelsetjänsten redan har satt sin plan i verket. En plan där Sverige och Gotland bara är en bricka i spelet om kontrollen av hela Östersjöområdet. Faller den brickan, så följer de andra snart efter. För Jackie och hennes team väntar en farofylld kamp mot klockan, där dubbelspel och förräderi får ödesdigra konsekvenser.

Andra delen i serien Jackie Philipsson. Första delen, Tunn is, gavs ut 2018 och i pocket 2023, samma år kom den tredje fristående delen, Pelikanen.
Författaren Carolina Angelis har, med mer än tjugo års erfarenhet inom svensk underrättelseverksamhet, en unik insikt i vad arbetet som spion innebär.
  • Författare: Carolina Angelis
  • Format: Pocket
  • ISBN: 9789189199040
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2023-11-21
  • Förlag: Hoi Publishing AB