bokomslag Döden i December. Flocken, Febern, Nattvarden
Deckare

Döden i December. Flocken, Febern, Nattvarden

Caroline Grimwalker Leffe Grimwalker

Inbunden

199:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 521 sidor
  • 2023
VÄLKOMMEN TILL DECEMBER. STADEN DU ALDRIG LÄMNAR.

Den luttrade polisen John Wagners liv slås i spillror när frun Sara och sonen Mattias plötsligt försvinner. Spåren leder till Saras barndomstrakter, den gudsförgätna orten December, i skuggan av bergen och samhällets spelregler. Tre lik draggas i sjön utanför Johns stuga och han sugs in i ett inferno av kriminalitet där han tvingas hantera mer än bara sökandet efter sin familj.

Ta ett djupt andetag och kliv in Caroline och Leffe Grimwalkers värld av intriger och ond bråd död i ett rasande tempo. Allt är möjligt och inget är otänkbart när kriminella krafter samlas på samma avlägsna plats och spelas ut mot varandra. I den här volymen trängs del 1-3 av succéserien Döden i December: Flocken, Febern och Nattvarden, där John Wagner och den attraktiva, och för tillfället hemlösa, psykologen Kim Cordell motvilligt tar sig an de ljusskygga individer som håller December i ett järngrepp.

Vad har Decembers mest prominenta familj att dölja när ett våldsamt gisslandrama blossar upp och vad ägnar sig den hemlighetsfulla sekten i skogen åt? John Wagner blir snart varse att mycket sker under ytan i December och att starka krafter vill att det ska förbli så.

Caroline och Leffe Grimwalker är ett av Sveriges mest framgångsrika författarpar inom spänningsgenren. Med sviten Döden i December har de nått en stor publik hos ljudbokstjänsterna och dominerat topplistorna.

 

RÖSTER OM SERIEN:

Att det skulle vara action var förväntat med tanke på författarna, Grimwalker är Grimwalker och Grimwalker i kubik ger verkligen full fart från första kapitel.
Biulasbooks

Som vanligt när Grimwalkers är framme är persongalleriet färgstarkt och fullt av underbara galenpannor.
Peter Westberg (Ljudboksklubben)

Grimwalkers fortsätter att leverera! Det är lite så att man inte kan hejda sig att skrika neeeeej när boken plötsligt tar slut. Man vill bara fortsätta att rota i Decembers mysterium.
iminbokhylla

Det är läskigt. Det är mystiska individer. Det höga tempot fortsätter och jag vill bara ha mer.
Evasbokhylla
  • Författare: Caroline Grimwalker, Leffe Grimwalker
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180008495
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 521
  • Utgivningsdatum: 2023-11-15
  • Förlag: Word Audio Publishing