Hoppa till sidans huvudinnehåll

Caribbean Cookery Secrets

How to Cook 100 of the Most Popular West Indian, Cajun and Creole Dishes

Häftad, Engelska, 2013

Av David Daley, Gwendolyn Daley

159 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Discover the secrets of Caribbean cooking: the methods and ingredients needed to create that authentic Caribbean taste. Embark on a journey around the different islands of the Caribbean and find out how to make the most popular dishes, such as Jerk Chicken with rice and peas, and Curry Goat, as well as the different islands' celebrated national dishes, such as Fish Chowder and Pepper Pot Stew.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2013-05-16
  • Mått128 x 196 x 24 mm
  • Vikt153 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor208
  • FörlagLittle, Brown Book Group
  • ISBN9780716022985

Tillhör följande kategorier