bokomslag Boken om mig
Språk & ordböcker

Boken om mig

Stefan Ekberg

Inbunden

549:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 300 sidor
  • 2018
SUCCÉBOKEN - fler än 160 000 sålda i fyra länder
Det sägs att varje gång en människa går bort så brinner ett helt bibliotek ner. Så mycket livskunskap, erfarenheter och händelser som glöms bort helt i onödan. Du kan hjälpa till att bevara din släkts historia.

Vi har gjort det lätt att berätta viktiga delar av en livshistoria
Svårigheten med att skriva om sitt eget liv har alltid varit att veta var man ska starta och hur man fortsätter. Men nu finns det inga undanflykter längre. Vi har skapat en bok där du får de viktiga frågorna och du svarar på dem direkt i boken.

Så här fungerar det
Med hjälp av nästan 300 olika frågor, indelade i barndom, ungdom, vuxen och seniortid , får du direkt i boken svara på hur privatliv, yrkesliv, kärleksliv och allt mellan himmel och jord har sett ut för dig fram till nu.

Starta en ny tradition
Med Boken om mig kan du starta en ny tradition i din familj. Du kan själv skriva i boken men också ge bort exemplar av den till äldre släktingar (kanske dina föräldrar) så att de kan berätta sin historia och bevara den för kommande generationer.

Det spelar ingen roll vilken ålder du är i själv
Alla kan starta jobbet med att skriva i boken. Skriv medan du har minnena färska.

Boken är gjord för att hålla
Boken är vacker och exklusivt trådinbunden, med en tygväv och läsband.

Gör som 160 000 andra, använd "Boken om mig" så att du eller någon annan kan skapa den mest värdefulla boken i din släkts framtida bokhyllor.

Hur boken kan användas
Många ger bort den som present till föräldrar att skriva i men vi får flera mail om ett annat trevligt sätt att använda boken - att sitta ner en stund med en äldre släkting och ställa frågorna i boken och skriva ner svaren och både få en spännande berättelse och trevliga stunder tillsammans. Andra mail berättar om personer som själva gjort en spännande inre resa när de svarat på frågorna.

Beställ dina exemplar bums och starta en ny tradition i din familj...
  • Författare: Stefan Ekberg
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789186907181
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 300
  • Utgivningsdatum: 2018-04-11
  • Förlag: Ego förlag i Stockholm