bokomslag Best of Skåne : över 300 guldkorn
Resor

Best of Skåne : över 300 guldkorn

Caroline Alesmark

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 166 sidor
  • 2022
Den ultimata utflyktsguiden till Skåne!

Få landskap har en så stor variation av natur, kultur och upplevelser på en så liten yta som Skåne. Det är lätt att dra på ryggsäcken och ta med barnen på en lagom utmanande vandring på Skåneleden, den konst- och antikvitetsintresserade får sitt lystmäte tillfredsställt på Österlen, den äventyrlige kan klättra bland klippor på Kullaberg och den badsugne har tre kuster och otaliga insjöar att välja mellan för sina dopp. Och naturligtvis finns det gott om shopping och matupplevelser att välja och vraka bland i de skånska städerna Malmö, Lund och Helsingborg.

Kort sagt, det största problemet för den som förlägger sin semester i Skåne kommer att vara att välja utflyktsmål. Därför har vi samlat ihop de bästa tipsen från våra kunniga skånska författare i en vacker och överskådlig guidebok. Från söder till norr och öst till väst här presenteras ett skånskt smörgåsbord som du kan återvända till år efter år och prova nya smaker ur. Med över 300 samlade sevärdheter, upplevelser, kartor och personliga rekommendationer blir det omöjligt att missa det bästa av Skåne.

Bakom bokens texter och bilder står: Caroline Alesmark, Peter Carlsson, Liselotte Fritz, Ina Hildeman, Kenneth Joelsson, Olof Peterffy, Åsa Siller, Anna W Thorbjörnsson, Ingrid Thulin Olander och Marko T Wramén.

Röster om boken:

»Best of Skåne är en utflyktsguide som gör vad den lovar; levererar tips på sevärdheter som läsaren blir sugen att besöka. Boken är lättläst och rik på foton som visar Skåne från sin bästa sida. Författarna har fått till en bra blandning mellan olika aktiviteter och det finns något för alla. En trevlig bonus är de lite längre vandringsbeskrivningarna med tillhörande kartor. En lagom dos historisk fakta och kuriosa ger mer djup och bakgrundshistoria till några av utflyktsmålen.« Bibliotekstjänst
  • Författare: Caroline Alesmark
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789177959250
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 166
  • Utgivningsdatum: 2022-05-16
  • Förlag: Bokförlaget Polaris