bokomslag Bättre immunförsvar på 21 dagar : så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner
Kropp & själ

Bättre immunförsvar på 21 dagar : så blir du metabolt friskare och så ökar du din motståndskraft mot infektioner

Aseem Malhotra

Danskband/flex

249:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 107 sidor
  • 2020
Det bästa försvaret mot covid-19 och andra typer av infektioner är att optimera din metabola hälsa!

Det är budskapet i Bättre immunförsvar på 21 dagar.

Här berättar den brittiske läkaren Aseem Malhotra om vad som kännetecknar metabol sjuklighet, hur man mäter den och vad man kan göra för att bli metabolt friskare.

Här beskrivs hur några få men viktiga förändringar av kost, motion och livsstil kan ha en revolutionerande betydelse för vår metabola hälsa.

Den goda nyheten är att dessa förändringar kan ha stor effekt redan efter kort tid.

Diskussionen om coronapandemin 2020 har varit starkt koncentrerad på själva viruset och de åtgärder social distansering, karantäner, skyddsmasker och vacciner som anses kunna stoppa det. Aseem Malhotra vänder på perspektivet och riktar istället sökarljuset på virusets värdar, människorna, och vad vi kan göra för att bli mer motståndskraftiga, inte bara mot covid-19 utan även mot andra sjukdomar.

 

ASEEM MALHOTRA är överläkare inom kardiologi och professor i evidensbaserad medicin. Han är styrelsemedlem i King's Fund, en pionjärorganisation för en livsstilsinriktad syn på hälsa, och en av grundarna av Action on Sugar. Aseem Malhotra medverkar som expert i brittiska och internationella medier och skriver i tidskrifter som BMJ, British Journal of Sports Medicine och European Scientist. År 2017 utgav han den bästsäljande boken The Pioppi Diet (tillsammans med Donal O'Neill).

 

KAROL SIKORA: "En bättre medicin än alla förskrivna läkemedel tillsammans"

Den här fantastiska boken kommer att förändra ditt liv. Den är vackert skriven och sammanfattar de hälsobudskap som vi alla vet att vi borde följa.

Aseem Malhotra som är en framstående hjärtläkare och ledande förespråkare för en hälsosam livsstil visar i sin bok hur man bäst undviker vår tids verkliga pandemi fetma, metabolt syndrom och passivitet. Den billiga lösningen heter bland annat kloka matvanor och träning en betydligt bättre medicin än alla förskrivna läkemedel tillsammans.

Successivt kommer covid-19-epidemin att försvinna, men konsekvenserna av livsstilssjukdomarna kommer att fortsätta att leda till förtida död. Inga snabba och dramatiska ökningar eller toppar bara ett stigande tidvatten av helt onödiga sjukdomar.

Aseem Malhotras 21-dagarsmetod är inte någon udda lösning som försöker sälja på dig någon besynnerlig och ouppnåelig lära, utan den är så välunderbyggd som det bara kan bli. Metoden kommer att få dig att både se bättre ut och känna dig bättre. Börja i dag!

Karol Sikora är läkare, cancerspecialist, grundare av onkologiföretaget Rutherford Health och professor i medicin vid University of Buckingham.
  • Författare: Aseem Malhotra
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789188729675
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 107
  • Utgivningsdatum: 2020-10-16
  • Översättare: Inger Lernevall Elisabet Flodin
  • Förlag: Karneval förlag