Hoppa till sidans huvudinnehåll

Basic Protocols in Enology and Winemaking

Häftad, Engelska, 2024

Av Maurício Bonatto Machado de Castilhos

2 129 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

This volume details methods using classical apparatus and mechanisms to study enology and winemaking. Chapters guide readers through protocols on titration, distillation, spectrophotometry, advanced methods applying High-Performance Liquid Chromatography with Mass Spectrometry (HPLC-MSn), Gas Chromatography coupled with Mass Spectrometry (GC-MS) and Nuclear Magnetic Resonance (NMR).Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Enology and Winemaking aims to be a useful and practical guide to new researchers and experts looking to expand their knowledge.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2024-05-26
  • Mått178 x 254 x 12 mm
  • Vikt402 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • SerieMethods and Protocols in Food Science
  • Antal sidor193
  • Upplaga2023
  • FörlagSpringer-Verlag New York Inc.
  • ISBN9781071630907

Tillhör följande kategorier