bokomslag Avdelning 21
Deckare

Avdelning 21

Helena Kubicek Boye

Inbunden

289:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 330 sidor
  • 2023
En patient hittas hängd i sitt rum på Säters rättspsykiatriska klinik. Dödsfallet avskrivs som ett suicid, men psykolog Anna Varga anar oråd när flera av hennes patienter börjar bete sig märkligt.

När ytterligare en patient hittas avliden är det ställt utom allt tvivel att något är väldigt fel och en utredning inleds av kommissarie Åke Blom från Borlängepolisen. Det är mäktiga intressen på spel. Patienterna ingår i en läkemedelsstudie. Ett fungerade preparat skulle inte bara vara en framgång för klinikchefen Miro Cilic, det skulle också innebära enorma vinster för företaget som utvecklat den kontroversiella medicinen.

Avdelning 21 är Helena Kubicek Boyes efterlängtade fortsättning på spänningsromanerna om Anna Varga, psykolog vid den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna, och hennes kollegor Miro Cilic och Lina Vikingsson. Tidigare fristående böcker i serien är Innan snön faller (2018), Den ljusaste natten (2019), Kallare än is (2020) och När allt brister (2021).

HELENA KUBICEK BOYE, född 1976, bosatt i Malmö tillsammans med sina två döttrar. Hon är psykolog, föreläsare och författare. Har har skrivit böcker inom psykologi och är en etablerad föreläsare med en uppmärksammad TEDx-föreläsning om sömn. I sina spänningsromaner utforskar hon gränsen mellan det normala och vansinnet.

"Precis som tidigare böcker är Avdelning 21 en psykologisk thriller som både är spännande och oförutsägbar. En mycket bra serie som jag varmt kan rekommendera."
- Sofiasbokhylla

"Otroligt spännande med en obehaglig och kuslig stämning. Det här är helt klart den bästa i serien."
- Angelicasbokhylla

"Handlingen är spännande och mörk, boken är svår att lägga ifrån sig. Det finns en dimension till som gör boken riktigt bra tycker jag. Det här är en spännande, trovärdig och läsvärd thriller."
- Bokfilosoferna

 

 
  • Författare: Helena Kubicek Boye
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313001
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 330
  • Utgivningsdatum: 2023-04-04
  • Förlag: Bokfabriken