bokomslag anon
Hobby & hantverk

anon

Kartonnage

459:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 199:-

  • 2019
Sfärbok, 152s

Har du märkt hur urvattnad Lagrens filtrerade verklighet är? Att de söta virtuella husdjuren, de endorfintriggande poängen och basinkomsten du får från företagen inte är en gåva utan en skuld? Att det självsvängande och självförverkligande Systemet äger dig, dina skulder, ditt kontrakt, ditt liv?

Året är 2070 och vi anon kommer från överallt och ingenstans. Barrio, arrondissement, favela, banli, plaza, plex - det spelar ingen roll vad du kallar ditt köttsliga hem eller vilken kropp du råkar ha fötts i. På Lagren är vi alla jämlika. Svep dig i anonymitetens slöja och förbered dig på att vakna upp. Med hacking som vår magi kan vi ta tillbaka kontrollen från Systemet.

anon är en sfärbok som innehåller svaren på dina mest förbjudna frågor om Lagren, inklusive hur du håller dig gömd från övervakningen och hur du skapar en anon-avatar. Här guidas du även i hacking av Amazingly Butterfly - en legend i konstformen att kasta sploits och daemons.

anon utgör tillsammans med System och Pearl River Delta det rekommenderade startpaketet för att spela rollspelet Neotech Edge, ett nydanande cyberpunk-rollspel i en framtid där miljön och tekniken löpt amok. Moddad. Injackad. Övervakad.
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789198441826
  • Språk: Svenska
  • Utgivningsdatum: 2019-10-19
  • Förlag: Helmgast AB