bokomslag Allt om yoga (ljudboken ingår!)

Allt om yoga (ljudboken ingår!)

Shreyananda Natha

Häftad

459:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 5-9 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 318 sidor
  • 2023
Bestseller/bästsäljare och bland de mest populära yogaböckerna både på Adlibris och Bokus i Sverige under flera år.

Allt om yoga - Sveriges mest omfattande och bästsäljande faktabok om yoga på ca 320 sidor! Äntligen kan du läsa allt om de olika yogavägarna i en bok. Läs om kundalini, meditation, Patanjalis yoga-filosofi, yogans historia och ursprung, chakran och mycket mer. Boken går in på djupet men förblir lättläst, lärorik och pedagogisk. Ett absolut måste i bokhyllan för blivande yogalärare och yogaentusiaster.

I boken beskrivs de sju stora yogavägarna som Hatha, Raja, Kundalini, Karma, Bhakti, Jnana och Tantra yoga men även Ayurveda och esoterisk yoga med dess andlighet, magiska mantran och sexmagi.

Boken är en uppdaterad nyutgåva av den populära och bästsäljande Allt om yoga där ljudboken nu ingår som fri bonus.

FÖRFATTAREN

Shreyananda Natha är författare till populära och bästsäljande yogaböcker. Han har bl.a. skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska - ALLT OM YOGA och studieboken - LÄR UT YOGA OCH MEDITATION BORTOM POSITIONERNA.

MITT NAMN OCH MIN MISSION

Shreyananda Natha var det namn jag fick när jag initierades i Natha Ordern och fick mästarmantrat - Shodasi-mantrat, efter jag studerat yoga och tantra i över tolv år. Det högsta mantrat inom yoga och tantra. Det betyder "han som vet". Efter att jag praktiserat yoga och meditation oavbrutet i över 20 år, haft yogaskola under många år och även lett studier för yogalärare kände jag att jag ville komma ut bredare med yogan, ut i hela vårt samhället. Ut från den lilla yogalokalen. Sprida kunskapen om yoga och vårt chakrasystem och Kundalini Shakti till alla som vill lyssna. Det som saknades var vettiga faktaböcker i yoga som var pedagogiska på djupet och som inte bara skummade på ytan eller handlade om författarens privatliv. Så det blev mitt Sankalpa, min magiska önskan, min mission, att skapa intressanta yogaböcker som alla skall kunna läsa och tycka om. Att visa hur vi kan applicera och använda yogan på olika delar av livet och nå framgång och hälsa. Här och nu.

- Shreyananda Natha.

FRI EXTRA BONUS!

Ladda ner CHAKRA-INDEX I FÄRG! Länk: rb.gy/nn3io

  • Författare: Shreyananda Natha
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789180597425
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 318
  • Utgivningsdatum: 2023-11-05
  • Förlag: Bhagwan