Advances in Sciences Behind Food, Energy, and Innovation

  • Nyhet

Selected Contributions to the 10th International Congress on Agroindustrial Engineering, CIIA-2024

Inbunden, Engelska, 2025

Av Guillermo Vilalta-Alonso, Cláudio de Castro Pellegrini, Orestes Llanes-Santiago, Felipe Soto Pau, Rudi Radrigán-Ewoldt, Claudio de Castro Pellegrini, Rudi Radrigan-Ewoldt

3 649 kr

Beställningsvara. Skickas inom 7-10 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

mso-bidi-font-family: Calibri;">This book presents recent advances in food sciences, with a focus on process innovation, food safety, value chains, and resource efficiency. Featuring a diverse range of case studies on the agro-industrial value chain, it offers scientifically rigorous insights into real-world applications.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2025-08-26
  • Mått155 x 235 x undefined mm
  • Vikt703 g
  • FormatInbunden
  • SpråkEngelska
  • SerieLecture Notes on Multidisciplinary Industrial Engineering
  • Antal sidor348
  • FörlagSpringer International Publishing AG
  • ISBN9783031869532

Tillhör följande kategorier