bokomslag A Formulary of Candy Products
Mat & dryck

A Formulary of Candy Products

Norman E Harris Silvio Crespo M Peterson Norman Harris M S Peterson

Inbunden

2599:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 7-12 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 464 sidor
  • 1998
The second edition of this popular formulary contains the entire spectrum of confectionery and chocolate products.New formulas as well as formulas for low-calorie candy have been added to reflect consumers' changing preferences. Additional chapters deal with Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP), U.S. Labeling Laws, Storage and Color Addition.
  • Författare: Norman E Harris, Silvio Crespo, M Peterson, Norman Harris, M S Peterson
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9780820603537
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 464
  • Utgivningsdatum: 1998-06-30
  • Förlag: Chemical Publishing Co Inc.,U.S.