bokomslag 72 meditationer : för dig som inte har tid att meditera
Kropp & själ

72 meditationer : för dig som inte har tid att meditera

Saleh Vallander

Danskband/flex

229:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 136 sidor
  • 2018
Att meditera är lättare och roligare än du kanske tror.  Och det behöver inte heller ta särskilt mycket av din tid, utan kan lätt passas in i din vardag.
Meditation ger en bredare aktivering av hjärnan och ett mer harmoniskt kroppstillstånd. Det är visat i flera studier och är något du själv kommer att märka när du mediterar.
Eftersom vi alla är unika, och för att meditation måste
kännas rätt för just dig, får du här 72 olika tekniker som alla är praktiska och enkla att utföra. Vissa är moderna, medan andra bygger på tusenåriga metoder.

Sagt om boken:

Den perfekta guiden för alla som har minsta intresse för sin egen mentala och själsliga hälsa. I vårt stressade moderna samhälle börjar allt fler inse vikten av att med jämna mellanrum bara stanna upp och ta ett par djupa andetag.
Och ungefär så enkelt och okonstlat förhåller sig Saleh
till meditation - ett par djupa andetag.
En vacker dag tror jag faktiskt att vi har det som obligatoriskt ämne i skolan. Och då hoppas jag innerligt att det är denna bok eleverna får i sin hand.
Raymond Ahlgren, författare och coach

Jag är beredd att möta mig själv i enkla meditationer. Det triggar min fantasi. Vad kommer jag att hitta där? Kanske ingenting alls och det är det som kommer att vara min skatt.
Jill Taube, psykiatriker och författare

En bok för dig som är nyfiken på meditation och önskar en snabb introduktion. Rekommenderas varmt både för eget välmående och i patientarbete med medveten närvaro.
Katarina Angermund, leg psykoterapeut

Saleh Vallander
är född i Jerusalem av en svensk mamma och palestinsk pappa. Större delen av hans uppväxt bodde familjen i Mellanöstern, men efter gymnasiet återvände Saleh till Sverige för att utbilda sig till läkare.
   De många omställningarna i hans omgivning gav
Saleh ett brett kulturellt perspektiv men gjorde också att han tidigt började kontemplera över vem han egentligen var bortom sina kulturella identiteter.
När Saleh gick sitt tredje år på läkarprogrammet hamnade han i en livskris som ledde till ett studie-
uppehåll där han gav sig ut på en inre och yttre resa. Han lärde sig meditera, träffade visa läromästare, läste allt han kom över om psykologi och meditation, gick
i terapigrupper, gick kurser i KBT och meditationslära.
»Det mest värdefulla jag har fått med mig från min resa är själva teknikerna för hur man mediterar. De är nyckeln och de finns samlade i den här boken.«.
  • Författare: Saleh Vallander
  • Illustratör: Sofia Wrangsjö
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789186293475
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 136
  • Utgivningsdatum: 2018-04-13
  • Förlag: Blue Publishing, Stefan Lundström