bokomslag 21 dagar : möt dina rädslor och utveckla dig själv
Psykologi & pedagogik

21 dagar : möt dina rädslor och utveckla dig själv

Dragomir Mrsic Mike Mella

Inbunden

299:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 151 sidor
  • 2023
21 dagar med Dragomir Mrsic

"Den här boken ger jag 10-poäng"

Zlatan Ibrahimovic

"Jag tycker att den är otroligt inspirerande. Jag lärde mig själv väldigt, väldigt mycket även om jag föreläser själv en hel del om det här. Jag kan verkligen rekommendera alla därute. Köp den här boken för den kan förändra era liv."

Martin Lidberg, världsmästare i brottning, träningscoach & programledare för podcasten Brottarbröder

Följ med på en inspirerande resa genom livets alla skiftningar. Här delar skådespelaren Dragomir Mrsic med sig av lärdomar från sin unika livsresa, fylld av både motgångar och triumfer. Från utanförskap och kriminalitet i förorten till idrottsframgångar på landslagsnivå och det glamourösa livet med kändisar på röda mattan har Dragomir genomgått en djup personlig utveckling som har gett honom verktygen för att övervinna svårigheter och att leva ett liv präglat av kreativitet och glädje. Med personlig utveckling och livskunskap som centrala teman erbjuder denna bok en ovärderlig skatt att bära med sig på sin egen resa.

Skådespelaren Dragomir Gago Mrsic är mest känd för sin medverkan i filmer som Snabba Cash, Edge of Tomorrow och tv-serien Alex men har också medverkat i program som Förrädarna, Stjärnorna på Slottet och Julkalendern. Dragomir Mrsic har en livsresa som få andra där han har upplevt fattigdom, kriminalitet, missbruk och död på nära håll, men han har också upplevt livet med uppburna kändisar och skådespelare på röda mattan och varit idrottsutövare och tränare på landslagsnivå. Under slutet av nittiotalet avtjänade han ett fängelsestraff för ett uppmärksammat rån, ett förflutet som han sedan länge har lämnat bakom sig och har ägnat mycket tid åt att gottgöra. Dragomir Mrsic unika historia har gjort honom till en person som har suttit öga mot öga med allt från kungligheter, till mördare och han har utvecklat en förmåga att prata med alla. Bakom hans makalösa livsresa ligger en förmåga att ständigt se möjligheter även när det ser som allra mörkast ut.

Här samlar han några av de viktigaste lärdomarna han gjort under sin livsresa.
  • Författare: Dragomir Mrsic, Mike Mella
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198804522
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 151
  • Utgivningsdatum: 2023-06-12
  • Förlag: Storyhood