Syed S. H. Rizvi - Böcker
Visar alla böcker från författaren Syed S. H. Rizvi.
7 produkter
7 produkter
Separation, Extraction and Concentration Processes in the Food, Beverage and Nutraceutical Industries
Av Syed S. H. Rizvi, USA) Rizvi, Syed S. H. (Cornell University, Syed Rizvi
Häftad, Engelska, 2016
3 519 kr
Skickas inom 7-10 vardagar
Häftad, Engelska, 1992
1 409 kr
Skickas inom 10-15 vardagar
Food Process Engineering
Av Shri K. Sharma, Steven J. Mulvaney, Syed S. H. Rizvi, Sharma, Mulvaney, Shri K Sharma, Steven J Mulvaney, Syed S H Rizvi
Häftad, Engelska, 1999
2 659 kr
Skickas inom 7-10 vardagar
Inbunden, Engelska, 1998
1 409 kr
Skickas inom 10-15 vardagar
Engineering Properties of Foods
Av M.A. Rao, Syed S.H. Rizvi, Ashim K. Datta, Jasim Ahmed, USA) Rao, M.A. (Cornell University, Geneva, New York, USA) Rizvi, Syed S.H. (Cornell University, Ithaca, New York, USA) Datta, Ashim K. (Cornell University, Ithaca, New York, M. a. Rao, Syed S. H. Rizvi, M a Rao, Syed S H Rizvi, Ashim K Datta
Inbunden, Engelska, 2014
4 349 kr
Skickas inom 10-15 vardagar
Inbunden, Engelska, 2024
1 959 kr
Skickas inom 7-10 vardagar
Häftad, Engelska, 2025
1 199 kr
Skickas inom 10-15 vardagar