Peter Fryer - Böcker
Visar alla böcker från författaren Peter Fryer.
9 produkter
9 produkter
Formulation Engineering of Foods
Av Jennifer E. Norton, Peter Fryer, Ian T. Norton, UK) Norton, Jennifer E. (Post Doctorate Research Fellow in he School of Chemical Engineering at the University of Birmingham, UK) Fryer, Peter (Professor of Chemical Engineering at the University of Birmingham, UK) Norton, Ian T. (Professor of Microstructural Engineering at the University of Birmingham, Jennifer E Norton, Ian T Norton
Inbunden, Engelska, 2013
2 559 kr
Skickas inom 5-8 vardagar
Häftad, Engelska, 2000
379 kr
Skickas inom 5-8 vardagar
Inbunden, Engelska
2 129 kr
Tillfälligt slut
Häftad, Engelska, 2018
249 kr
Skickas inom 5-8 vardagar
Inbunden, Engelska, 2018
1 189 kr
Skickas inom 5-8 vardagar
Häftad, Engelska, 2021
289 kr
Skickas inom 5-8 vardagar
Inbunden, Engelska, 2021
1 189 kr
Skickas inom 5-8 vardagar
Inbunden, Engelska, 2021
589 kr
Skickas inom 3-6 vardagar
Häftad, Engelska, 2021
389 kr
Skickas inom 3-6 vardagar