bokomslag Bliss : de nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv
Kropp & själ

Bliss : de nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv

Maria Borelius

Danskband/flex

99:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

Andra format:

  • 396 sidor
  • 2021
Den banbrytande boken Hälsorevolutionen kom ut i januari 2018 och blev omedelbart en bästsäljare. Bliss är uppföljaren där Maria Borelius fortsätter sin personliga resa och kunskapsjakt. Forskningen kring inflammation stormar fram över världen och hon följer forskare och gurus tätt i hälarna för att lägga det spännande pusslet och förstå hur vi når ett ännu bättre jag. Resan tar henne till Wales, Los Angeles, San Francisco och Japan där kvinnorna lever längst i hela världen. Här delar hon med sig av de bästa insidertipsen för att få till en antiinflammatorisk livsstil i vardagen. Bliss ger läsaren nya genvägar och enkla knep som verkligen fungerar.

Boken innehåller 30 antiinflammatoriska vardagsrecept, träningsprogram, kostplaner, inköpslistor och humoristiska vardagsinsikter. Maria Borelius bjuder också på egna misslyckanden och utmaningar hon mött på vägen.

Både Hälsorevolutionen och uppföljarna Bliss och Förundran har toppat försäljningslistorna sedan de kom ut. De har hittills sålt i nära 180 000 exemplar bara i Sverige och Hälsorevolutionen är även utgiven i Danmark, Finland, USA, Storbritannien, Italien, Tyskland, Holland och Polen genom ett världskontrakt med HarperCollins.

MARIA BORELIUS är prisbelönt vetenskapsjournalist och författare till Hälsorevolutionen (2018), Bliss (2019) och Förundran (2020). Hon är kolumnist i DI, grundare till Stiftelsen Ester samt kommunikationsrådgivare till läkemedels- och techföretag. Maria har tidigare varit vetenskapsreporter på Rapport, programledare för vetenskapsprogrammet Nova, handelsminister och VD på globala mikrofinansorganisationen Hand in Hand International. Hon har en fil kand i biologi, fysik och matematik samt en masterexamen i vetenskapsjournalistik.
  • Författare: Maria Borelius
  • Format: Danskband/flex
  • ISBN: 9789150965094
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 396
  • Utgivningsdatum: 2021-07-26
  • Förlag: HarperCollins Nordic