Hoppa till sidans huvudinnehåll

Preservation and Shelf Life Extension

UV Applications for Fluid Foods

Häftad, Engelska, 2014

Av Tatiana Koutchma, Canada) Koutchma, Tatiana (Guelph Food Research Center, Agriculture and AgriFood Canada, Guelph, Ontario

449 kr

Beställningsvara. Skickas inom 10-15 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

Preservation and Shelf Life Extension focuses on the basic principles of ultraviolet light technology as applied in low-UV transmittance treatments of food fluids and solid foods. It describes the features of UV light absorption in food fluids and available commercial systems, and provides case studies for UV treatment of fresh juices, dairy products, wines, and beer. The book also includes information on various continuous and pulsed UV sources and processing systems, as well as examples of specific treatments for fruits, vegetables, meat and poultry products.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2014-03-26
  • Mått165 x 240 x 5 mm
  • Vikt140 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor76
  • FörlagElsevier Science Publishing Co Inc
  • ISBN9780124166219

Tillhör följande kategorier

Hoppa över listan

Du kanske också är intresserad av

Bäst i familjen CHARADER

Bäst i familjen CHARADER

Nicotext

99 kr149 kr

Hitster Original

Hitster Original

Jumbo

299 kr379 kr

Hembiträdet
  • Nyhet
Del 1