Nytt bröd : baka gott utan gluten

Inbunden, Svenska, 2014

Av Jessica Frej, Maria Blohm

249 kr

Slutsåld

Finns i fler format (1)


Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2014-08-11
  • Mått203 x 257 x 19 mm
  • Vikt739 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor143
  • Upplaga1
  • FörlagIca Bokförlag
  • SABQcae, Qcabb
  • ISBN9789187785573

Tillhör följande kategorier