Hoppa till sidans huvudinnehåll

Nötkött

Häftad, Svenska, 2020

Av Anna Hessle, Anna Jamieson

469 kr

Slutsåld

Det här är den grundligt reviderade och omarbetade andra utgåvan av Nötkött. Här hittar du som ska arbeta med produktion av nötkött det mesta du behöver lära dig: det dagliga arbetet, produktionsplanering och ekonomi, byggnader, utfodringssystem, näringslära, fodermedel, uppfödningsmodeller, hälsovård, avel samt slakt och köttkvalitet. Nytt i boken är ett helt kapitel om nötkötts- produktionens miljö- och klimatpåverkan som blivit ett omdiskuterat ämne.
Författarna har lång erfarenhet av nötkreatur både i praktiken och från sina arbeten inom forskning, utbildning och slakteribranschen. Anna Hessle är docent och forskare vid Sveriges lantbruksuniversitet. Anna Jamieson är husdjursagronom med hållbar nötköttsproduktion som specialitet.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2020-07-03
  • Mått170 x 240 x undefined mm
  • Vikt1 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor238
  • FörlagVulkan
  • IllustratörIliste, Airi
  • SABQdi
  • ISBN9789151957302

Tillhör följande kategorier