Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer

Inbunden, Svenska, 2015

Av Fernando di Luca, Mattias Jersild

319 kr

Slutsåld

Fernando di Luca bjuder in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, för att samtala om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de hälsobringande så kallade polyfenolerna som enligt ny forskning kan vara den enskilt viktigaste fördelen med att äta på medelhavsvis. Rundabordssamtalen varvas med Fernandos favoritrecept, såsom grillade grönsaker i vitlöksvinägrett och spaghetti puttanesca. Förutom smaken och hälsan finns en annan stor fördel med medelhavsmaten: den är så enkel att laga!

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2015-09-02
  • Mått200 x 252 x 22 mm
  • Vikt823 g
  • FormatInbunden
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor189
  • Upplaga1
  • FörlagMassolit Förlag
  • SABQcabd
  • ISBN9789176610282

Tillhör följande kategorier