Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer

Häftad, Svenska, 2019

Av Fernando di Luca, Mattias Jerslid

159 kr

Slutsåld

Varför är den goda Medelhavsmaten så bra för oss? För att ta reda på detta bjuder Fernando di Luca in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, till ett samtal. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de hälsobringande så kallade polyfenolerna som enligt forskning kan vara den enskilt viktigaste fördelen med att äta på medelhavsvis. Rundabordssamtalen varvas med Fernandos favoritrecept, såsom grillade grönsaker i vitlöksvinägrett och spaghetti puttanesca. Förutom smaken och hälsan finns en annan stor fördel med medelhavsmaten: den är så enkel att laga!

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2019-03-22
  • Mått197 x 248 x 20 mm
  • Vikt657 g
  • FormatHäftad
  • SpråkSvenska
  • Antal sidor189
  • Upplaga3
  • FörlagNorstedts
  • SABQcabd
  • ISBN9789113087603
  • MiljömärkningFSC

Tillhör följande kategorier