Hoppa till sidans huvudinnehåll

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism

Häftad, Engelska, 2023

Av İrfan Yazicioğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Rabia Bölükbas, Irfan Yazicioglu, Ozgur Yayla, Alper Isin, Rabia Bolukbas

1 059 kr

Beställningsvara. Skickas inom 5-8 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

This book includes studies carried out with a scientific purpose in gastronomy and hospitality in tourism and aims to provide theoretical and practical contributions to both academicians and sector employees. In line with this purpose, the importance and awareness of in tourism, especially gastronomy and food, is revealed, so it is possible to associate conceptual studies with other areas of tourism. In addition, the content has been enriched with examples of hospitality applications in tourism.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2023-12-29
  • Mått148 x 210 x 0 mm
  • Vikt479 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor370
  • FörlagPeter Lang AG
  • ISBN9783631905265
Hoppa över listan

Du kanske också är intresserad av

Hitster - Christmas

Hitster - Christmas

Jumbo

219 kr259 kr