Hoppa till sidans huvudinnehåll

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism

Häftad, Engelska, 2021

Av İrfan Yazicioğlu, Özgür Yayla, Alper Işın, Irfan Yazicioglu, Ozgur Yayla, Alper Isin, ¿Rfan Yazicio¿lu, Alper I¿¿n

1 229 kr

Beställningsvara. Skickas inom 5-8 vardagar
Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249 kr.

This book includes studies carried out with a scientific purpose in gastronomy andhospitality in tourism and aims to provide theoretical and practical contributions toboth academicians and sector employees. In line with this purpose, the importanceand awareness of in tourism, especially gastronomy and food, is revealed, so it ispossible to associate conceptual studies with other areas of tourism. In addition, thecontent has been enriched with examples of hospitality applications in tourism.

Produktinformation

  • Utgivningsdatum2021-11-29
  • Mått148 x 210 x 33 mm
  • Vikt656 g
  • FormatHäftad
  • SpråkEngelska
  • Antal sidor512
  • FörlagPeter Lang AG
  • ISBN9783631855232
Hoppa över listan

Du kanske också är intresserad av

Hitster - Christmas

Hitster - Christmas

Jumbo

219 kr259 kr