bokomslag Epa-dunk och hemligheter
Barnböcker

Epa-dunk och hemligheter

Magnus Ljunggren

Kartonnage

269:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-4 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 96 sidor
  • 2023
Gänget ska på Epa-party och Juno ska sova över hemma hos Erik. Erik går till apoteket och köper kondomer, det är hur pinsamt som helst. Men nu ska de äntligen göra det!
På skolgården ser Erik några skumma typer tillsammans med Karl. När Karl blir hämtad av polisen är det uppenbart att han håller på med något olagligt. Juno blir sjuk av oro över sin bror och arg på Erik som hon tycker misstänker Karl för något han inte gjort. Kommer Erik och Juno att bli sams igen så att de kan gå på Epa-partyt? Och vad är det som händer med Karl?

Lättläst om motorer, vänskap och kärlek
Berättelser att känna igen sig i är viktiga för att skapa läslust. Och de flesta kan nog känna igen sig i hur det är att vara ny i en klass eller i ett nytt sammanhang. För Erik förändras livet radikalt när han måste flytta. Men det blir inte sämre, bara på ett annat sätt. För här finns nya vänner, och ovänner, men framför allt: helt andra intressen - motorer.

Magnus Ljunggren är en populär och prisbelönt barn- och ungdomsboksförfattare. I sin serie Epa-liv skriver han för de som lägger mycket tid och energi på sin epa. Men här finns också vänskap, förälskelse och utanförskap.

Epa-liv 4 är den fjärde delen i tonårsserien Epa-liv av Magnus Ljunggren.

Sagt om Repor i lacken:
Repor i lacken är en relativt lättläst bok med korta meningar, Lix 16. Det är positivt att det kommit ett antal böcker om ungdomar som har motorintresse. /.../ Förhoppningsvis kan denna bok få de ungdomar som inte är intresserade av böcker, men av motorer, att börja läsa.
Ulf Tegnander, BTJ

Sagt om Misstänkt för brott:
Fram till nu har det inte skrivits så många böcker om ungdomar som har motorintresse. Därför bör boken kunna finna en läsekrets. I en klass med många som har fordonsintresse bör boken kunna fungera bra att läsa gemensamt.
Ulf Tegnander, BTJ
  • Författare: Magnus Ljunggren
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789180770583
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 96
  • Utgivningsdatum: 2023-08-02
  • Förlag: Nypon förlag