bokomslag En god höst
Mat & dryck

En god höst

Malin Landqvist

Inbunden

349:-

Funktionen begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge).

Uppskattad leveranstid 2-5 arbetsdagar

Fri frakt för medlemmar vid köp för minst 249:-

  • 191 sidor
  • 2008
Läs ett provkapitel här>>

» Låt råvarorna leva ut i sin fulla potential, låt dem sätta både färg och smak på dessa underbara rätter.
Ingalill Mosander, Aftonbladet

Hösten är en tid för kurande och samvaro kring levande ljus, och även en tid för härliga skogspromenader i hög, klar luft. Nu är skogens skafferi som rikast och grönsakerna i landet har hunnit växa till. Det är på hösten längtan efter att laga mat tar fart igen efter sommarens lätta kök. I sin nya bok har Malin Landqvist skapat en rad läckra rätter fulla av säsongens färska råvaror. De mättade dofterna i svampskogen och friskheten bland fruktträden avspeglas i recepten. Mustiga soppor, ugnsrostade grönsaker, lamm- och viltkött, bär och höstfrukt, mat att längta hem till.

Malin Landqvist medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte och är återkommande matskribent i tidningen Vi. Det här är en inbjudande uppföljning till hennes tidigare succéböcker En god jul och En god sommar. Den senare nominerades till Världens bästa kokbok i tävlingen Gourmand World Cookbook Awards 2008.

» ...frossa loss på Malin Landquists En god höst.
Sara Hammarkrantz, Leva

» En generös bok i många bemärkelser: enorma bilder, luftig layout, genomtänkta smaker och mat till många..Höstigt, härligt och hemlagat!
Jenny Norberg, Elle mat och vin

» Den är redan höstens favorit. Ska du bara köpa en kokbok i höst är det förmodligen den här.
Östermalmsnytt

» Kärleksförklaring till hösten. En god höst är lika stramt vacker som de två tidigare kokböckerna. Jag fastnade direkt i första receptet där tomatsoppan får ny partner - plommon.
Mona Rohlin, Ystads Allehanda

» En receptsamling att njuta av både som läsning och inspiration - och att verkligen använda. Läckert och utan krångel! Så ska en kokbok vara.
Charlotte Kask, Allas Veckotidning
  • Författare: Malin Landqvist
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789171261083
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 191
  • Utgivningsdatum: 2008-08-18
  • Förlag: Max Ström